Система стабілізації швидкості оберту привода електричного генератора - Мамедов, Рінат Ільгарович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі було розроблено систему стабілізації швидкості обертання привода електричного генератора, досліджена гідравлічна система стабілізації швидкості обертання електричного генератора на основі відцентрового регулятора і сервозолотника, приведені рівняння динаміки і динамічні характеристики усіх її складових і в програмному пакеті MatLab+Simulink виконано синтез регулятора.
Keywords: генератор; гидропивод; регулятор; електронний блок управління; зворотний зв'язок; золотник; змінна витрата; модель; перехідний процес; пропорційний розподільник; рівняння динаміки