Метрологічне забезпечення дослідження впливу зміни виду палива на динамічні властивості автомобіля - Кобченко, Олександр Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Обґрунтовано метод кваліметричного оцінювання падіння динамічних властивостей автомобілів при встановленні газобалонного обладнання та використанні у якості палива газу. Виконано метрологічне забезпечення та здійснено експериментальне дослідження зазначеного падіння. Обґрунтовано підходи до підготовки фахівців інженерів-педагогів. Розглянуто закони, закономірності та їх компоненти за якими повинно відбуватися навчання інженерів-педагогів та сформовано спрощену модель його підготовки. Розроблено план-конспект лекційного заняття.
Keywords: автомобіль; динамічні властивості; акселерометри; вимірювання; бензин; газ; прискорення; швидкість; експериментальне дослідження; педагогічна підготовка