ВИЗНАЧЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ ДЕФЕКТІВ КУЗОВА СПЕЦІАЛЬНОГО АВТОБУСА - Гудз, Г. С.; Борис, М. М.; Захара, І. Я.; Борис, Н. М.; Захара, И. Я.; Gudz, G.; Borys, M.; Zahara, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Описано методику і результати визначення дефектів кузова спеціального автобуса на засадах їх систематизації, статистичного та кореляційного аналізу.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ВЗАИМОСВЯЗИ ДЕФЕКТОВ КУЗОВА СПЕЦИАЛЬНОГО АВТОБУСА
DETERMINATION OF THE RELATIONSHIP OF SPECIAL BUS BODY DEFECTS
Keywords: кузов; спеціальний автобус; дефектування; статистичний і кореляційний аналіз; специальный автобус; дефектирование; статистический и корреляционный анализ; body; special bus; flaw detection; statistical and correlation analysis; 629.113.011.004