НОРМАТИВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ПРОЕКТУВАННЯ Й ЕКСПЛУАТАЦІЇ МОСТІВ - Лантух-Лященко, А. І.; Лантух-Лященко, А. И.; Lantuh-Lyaschenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Представлено ретроспективний огляд наукових розробок, спрямованих на створення національної нормативної бази проектування та експлуатації автодорожніх мостів. Поряд із науковим надбанням останніх років, автор намагався викласти нагальні проблеми та критично оцінити сучасні наукові тенденції у сфері управління надійністю і довговічністю автодорожніх мостів.
НОРМАТИВНОЕ РЕГУЛИРОВАНИЕ В СФЕРЕ ПРОЕКТИРОВАНИЯ И ЭКСПЛУАТАЦИИ МОСТОВ
NORMATIVE REGULATION IN THE FIELD OF DESIGNING AND MAINTENANCE OF BRIDGES
Keywords: нормативна база проектування мостів; нормативна база експлуатації мостів; надійність мостів; довговічність мостів; нормативная база проектирования мостов; нормативная база эксплуатации мостов; надежность мостов; долговечность мостов; regulatory framework for bridges design; regulatory framework of bridges maintenance; bridges; reliability; durability of bridges; 624.21