ПРОГНОЗУВАННЯ ВИРОБНИЧОГО ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНОГО ТРАВМАТИЗМУ В УКРАЇНІ - Таірова, Т. М.; Таирова, Т. М.; Tairova, T. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Наведено результати досліджень стану травматизму на виробництві внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які сталися з працівниками при виконанні ними трудових обов’язків, розроблено математичну модель, що дає змогу прогнозувати цей вид травматизму на найближчий час.
ПРОГНОЗИРОВАНИЕ ПРОИЗВОДСТВЕННОГО ДОРОЖНО-ТРАНСПОРТНОГО ТРАВМАТИЗМА В УКРАИНЕ
PROGNOSTICATION OF ON-THE-JOB TRAFFIC INJURY RATE IN UKRAINE
Keywords: дорожньо-транспортний травматизм; дорожньо-транспортні пригоди; нещасні випадки на виробництві; прогнозування; математична модель; дорожно-транспортный травматизм; дорожно-транспортные проишествия; несчастные случаи на производстве; прогнозирование; математическая модель; traffic injury rate; traffic accidents; industrial accidents; prognostication; mathematical model; 331.452