ДОСЛІДЖЕННЯ І РОЗРОБКА ВІДВАЛА БУЛЬДОЗЕРА З КОМБІНОВАНОЮ НОЖОВОЮ СИСТЕМОЮ - Главацький, К. Ц.; Середа, О. В.; Главацкий, К. Ц.; Glavatskiy, K.; Sereda, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Розглянуто дослідження, розробка і практичне застосування комбінованих ножових систем для зниження енергоємності копання ґрунту бульдозерним відвалом, поліпшення нагромадження та переміщення ґрунту по відвалу і зменшення втрат ґрунту в бокові валики використанням виключно косого копання ґрунту.
ИССЛЕДОВАНИЕ И РАЗРАБОТКА ОТВАЛА БУЛЬДОЗЕРА С КОМБИНИРОВАННОЙ НОЖЕВОЙ СИСТЕМОЙ
RESEARCH AND DEVELOPMENT DUMP OF BULLDOZER BLADE WITH A COMBINED KNIFE SYSTEM
Keywords: бульдозер; відвал; ніж; копання; профіль; енергоємність; ефективність; отвал; нож; копание; профиль; энергоемкость; эффективность; bulldozer; blade; knife; digging; profile; energy consumption; efficiency; 621.879