Оптимізація процесу закупівельної діяльності підприємства - Федоричев, Руслан Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Для досягнення поставленої мети в роботі було вирішено такі завдання: Розглянути сутність і форми організації закупівельної діяльності підприємства; Вивчити шляхи підвищення ефективності закупівельної діяльності з метою підвищення прибутку; Дати характеристику та провести аналіз торгово-закупівельної діяльності ТОВ «СЕРВІС-КОМПЛЕКТАЦІЯ»; Оцінити логістичну систему підприємства ТОВ «СЕРВІСКОМПЛЕКТАЦІЯ»; Розробити заходи щодо вдосконалення закупівельної діяльності підприємства ТОВ «СЕРВІС-КОМПЛЕКТАЦІЯ». Грамотне управління логістичними процесами товароруху може забезпечити нарощування обсягів товарообігу та досягнення стійкого фінансового становища, постійне підвищення ефективності діяльності. Тому тема дослідження раціональної організації закупівельної діяльності є актуальною і потребує подальшого дослідження.
Keywords: запаси; закупівельна діяльність; підприємство; управління запасами; логістика