Проектування бази механізації з обслуговування комплексних загонів машин для спорудження земляного дорожнього полотна - Дохненко, Олександр Анатолійович (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі виконано розрахунок річного обсягу робіт бази механізації з ТО та Р, розрахунок площ постів та ділянок виробничого корпусу, розрахунок чисельного складу працівників підприємства в кожному відділенні, ділянці та допоміжному підрозділі. Розроблено гідравлічну схему промивки гідроприводів БДМ на посту їх обслуговування. Розраховано параметри відцентрового очищувача робочої рідини очисної установки. Розроблено креслення генерального плану ремонтної бази та виробничого корпусу. Розроблено креслення очисної установки для промивки гідроприводів БДМ. Виконано розрахунки очікуваного економічного ефекту від використання спроектованого поста обслуговування гідроприводів будівельних і дорожніх машин.
Keywords: база механізації; графік ППР; виробничий корпус; генеральний план