СПОСІБ ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КОНТРЕЙЛЕРНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ЗА ДОПОМОГОЮ АВТОМАТИЗОВАНОЇ ЕВРИСТИЧНОЇ СИСТЕМИ - Нагорний, Є. В.; Шраменко, Н. Ю.; Процик, О. П.; Нагорный, Е. В.; Процык, А. П.; Nahornyi, Ye.; Shramenko, N.; Protsyk, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Для вибору раціональної технології контрейлерних перевезень запропоновано спосіб, який передбачає удосконалення автоматизованої системи шляхом надання їй евристичного характеру. При організації контрейлерного руху передбачається взаємоузгодження дій між учасниками контрейлерного перевезення задля мінімізації часу переміщення вантажу.
СПОСОБ ФОРМИРОВАНИЯ ТЕХНОЛОГИИ КОНТРЕЙЛЕРНЫХ ПЕРЕВОЗОК С ПОМОЩЬЮ АВТОМАТИЗИРОВАННОЙ ЭВРИСТИЧЕСКОЙ СИСТЕМЫ
THE METHOD OF FORMING THE PIGGYBACK TECHNOLOGIES USING THE AUTOMATED HEURISTIC SYSTEM
Keywords: контрейлерне перевезення; технологія; автоматизована система; моделювання; контрейлерная перевозка; технология; автоматизированная система; моделирование; piggyback; technology; automated system; simulation; 656.073