Підвищення експлуатаційного стану автомобільної дороги Харків – Охтирка – Суми – Глухів на ділянці км 9+000 – км 23+000 - Волков, Артем Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведена оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки провадження робіт. Приведено розробки за технологією робіт з зимового утримання, ямко-вого, поточного і капітального ремонтів.
Keywords: Автомобільна дорога; технологія; експлуатаційний стан; інтенсивність руху; зимове утримання; снігоочищення; ожеледиця; аварійний ремонт; поточний ремонт; капітальний ремонт