Формування стратегій мотивації працівників АТП - Панченко, Катерина Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В дипломній роботі удосконалено класифікацію показників мотиваційної стратегії персоналу, за допомогою вивчення чинників, що впливають на їх формування та методичний підхід до розробки стратегій мотивації персоналу підприємства на основі використання кількісних та якісних методів, при цьому якість управління персоналом розглядалася по чотирьом напрямкам: матеріальні чинники; нематеріальні чинники; соціальні заходи; оцінка трудових та економічних показників; узагальнення отриманих результатів. Практичне використання отриманих результатів дозволило оптимізувати процеси управління персоналом, спрямовані на підвищення мотивації працівників, впровадити обґрунтовану стратегію мотивації, що враховує специфіку діяльності підприємства та індивідуальні потреби персоналу, підвищити рівень задоволеності працівників, знизити плинність кадрів і покращити продуктивність праці.
Keywords: стратегія мотивації; оцінка; управління персоналом; методичний підхід; стратегія