Розроблення заходів з підвищення ефективності діяльності підприємства - Хруслов, Антон Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі уточнено дефініцію «стратегія маркетингу» як сукупність плану, позиції, перспективи, прийому та принципу поведінки; запропоновано класифікацію комплементарних груп стратегій, що не виключають альтернативність варіантів усередині кожної з них. На основі аналізу фінансово-економічної діяльності підприємства ТОВ «АРТДЕНБУД», зовнішнього та внутрішнього середовища, фінансового менеджменту, в роботі розроблено комплекс заходів з підвищення ефективності діяльності підприємства, здійснити оцінку їх ефективності, а саме: розроблено маркетингові заходи з підвищення ефективності діяльності підприємства та план реалізації розроблених заходів та оцінка ризиків, які виникають в діяльності підприємства, оцінено ефективність реалізації розроблених заходів.
Keywords: розвиток; комплекс заходів; економічна ефективність; внутрішнє середовище; зовнішнє середовище підприємства