Удосконалення маршрутів перевезення вугілля із шахт до промислових споживачів - Жариков, Павло Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проведено аналіз поточного стану транспортної мережі ДТЕК «ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ». Представлено історію діяльності підприємства, характеристику рухомого складу та видів вантажу до перевезення. Проведено огляд методів маршрутизації перевезень та вибрано метод найккоротшої зв’язуючої мережі. Представлено характеристику існуючої транспортної мережі підприємства та рухомого складу, сформовано граф найкоротшої зв’язуючої мережі. Сформовано маятникові маршрутів з доставки вугілля автомобілем КамАЗ 65115, визначено для них техніко-експлуатаційні показники роботи. Представлено аналіз отриманих результатів при використанні розвізних та маятникових маршрутів для автомобіля марки Renault K 460.35. Визначено техніко-експлуатаційні показників роботи цих маршрутів і наведено розрахунок потрібної кількості автомобілів.
Keywords: автобаза; вантажні перевезення; транспорт; раціоналізація маршрутів; перевезення вугілля; зв’язуюча мережа