ОЦІНКА ВПЛИВУ СТІЧНИХ ВОД НА ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН РІЧКИ СІВЕРСЬКИЙ ДОНЕЦЬ - Третьяков, О. В.; Безсонний, В. Л.; Бессонный, В. Л.; Tretiakov, O.; Bezsonnyi, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Проаналізовано вплив не повністю очищених промислово-побутових вод на екологічний стан р. Сіверський Донець у межах Ізюмського району Харківської області. Відмічається суттєве перевищення допустимих рівнів вмісту сполук фосфору та азоту.
ОЦЕНКА ВЛИЯНИЯ СТОЧНЫХ ВОД НА ЭКОЛОГИЧЕСКОЕ СОСТОЯНИЕ РЕЧКИ СЕВЕРСКИЙ ДОНЕЦ
ASSESSMENT OF IMPACT OF SEWAGE WATERS ON THE ENVIRONMENTAL STATE OF THE SIVERSKYI DONETS RIVER
Keywords: стічні води; фосфати; нітрити; нітрати; біологічне споживання кисню; хімічне споживання кисню; очисні споруди; сточные воды; фосфаты; нитриты; нитраты; биологическое потребление кислорода; химическое потребление кислорода; очистные сооружения; waste water; phosphates; nitrites; nitrates; biological oxygen consumption; chemical oxygen consumption; wastewater treatment plants; 556.551.34