Дослідження передумов створення надійних мостових споруд на прикладі реконструкції мосту в Харківській області. Ч. 3 : комплексна дипломна робота - Шишов, Денис Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Виконані дослідження процесу організації будівництва як важливого етапу життєвого циклу споруди, що впливає на надійну роботу споруд. Показані особливості підготовчих робіт при реконструкції та будівництві реального мосту в Харківській області, показані схеми та описані технології та механізми, прийняті в проекті виконання робіт.
Keywords: мости; реконструкція; надійність; технології; будівництво; схеми робіт; механізми; безпека робіт