Ідентифікація несправностей електроприводу гібридного автомобіля - Приходько, О. Д.; Приходько, А. Д.; Prykhodko, А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Запропоновано новий інноваційний метод діагностики гібридного автомобіля за допомогою спектрального аналізу струму в колі живлення системи.
Идентификация неисправностей электропривода гибридного автомобиля
Іdentification of faults of the hybrid electric vehicle
Keywords: силова установка гібридного автомобіля; електропривод; спектральний аналіз; імітаційна модель електроприводу; швидке перетворення Фур’є.; силовая установка гибридного автомобиля .; электропривод; спектральный анализ; имитационная модель электропривода; быстрое преобразование Фурьэ; hybrid vehicle propulsion; electric drive; spectrum analysis; simulation model of the drive; Fast Fourier transform; 621.318