Технологія та організація поточного ремонту автомобільної дороги Т-1004 /М-01/ Рудня-Гоголів-Бориспіль на ділянці км 0+000 - км 6+500 - Антипенко, Віталій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Визначення обсягів та організація виконання робіт з холодного фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування вирівнюючого шару з асфальтобетону, улаштування верхнього шару покриття, укріплення узбіч асфальтогранулятом, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки фарбою.
Keywords: поточний ремонт; бітум; полімер; емульсія; асфальтобетон; склокульки