Підходи до управління матеріальними потоками та оптимізації вантажних перевезень : колективна монографія - Птиця, Н. В.; Ковцур, К. Г.; Орда, О. О.; Колій, О. С. (СГ НТМ «Новий курс», 2025)
Колективна монографія присвячена дослідженню сучасних проблем і перспектив розвитку транспортно-логістичних систем України в умовах економічної трансформації та європейської інтеграції. У книзі розглянуті питання управління матеріальними потоками, організації взаємодії вантажного транспорту з перевалочними пунктами, розвитку інтермодальних перевезень у контексті інтеграції української транспортної системи з TEN-T, а також проаналізовані алгоритмічні підходи до маршрутизації перевезень. Монографія орієнтована на науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти, а також практиків у сфері логістики, транспорту й управління інфраструктурою. Представлені у монографії матеріали учасників подані в авторській редакції і відображають власну наукову позицію авторів. Автори несуть повну відповідальність за точність наведених фактів, цитат, економіко статистичних даних, наукової термінології, імен власних, джерел посилання.
Keywords: транспортно-логістична система України; вантажний транспорт; маршрутизація; перевезення; логістика; транспортна системи; організація; 656.025.2+073; 10.61718/tsl2025m2