Проектування автоматизованої системи документообігу АТП - Сергієнко, Катерина Валеріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процес розробки математичної моделі вибору СУБД для автоматизованої системи документообігу. Предмет дослідження – математичної моделі вибору СУБД для автоматизованої системи документообігу. Мета роботи: підвищити ефективність роботи з клієнтами АТП за рахунок розробки математичної моделі вибору СУБД для автоматизованої системи документообігу, які допоможуть приймати оптимальні управлінські рішення. Задачі: - провести аналіз систем автоматизації процесів документообігу на АТП; - провести аналіз задач, методів і підходів до проектування автоматизованої системи документообігу; - розробити структура систем автоматизації процесів документообігу на АТП; - провести обґрунтовування і вибір методів ухвалення рішень; - розробити моделі вибору СУБД методом аналізу ієрархій; - розробити математичну модель вибору СУБД методом багатокритеріальної оцінки.
Keywords: автоматизована система документообігу; база даних; методи прийняття рішень; математична модель; метод аналізу ієрархій; метод багатокритеріальної оцінки з використанням функції корисності; інформаційна технологія; комп’ютерна технологія