Плитна монолітна прогонова будова мосту. Частина 2. Жорсткістний розрахунок прогонової будови - Усенко, Тарас Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Виконано аналіз сучасних програмних забезпечень для моделювання та розрахунків. Вибрано для подальшого розрахунку програмне забезпечення SCAD Office. Значну увагу приділено аналізу використання різних типів скінченних елементів при моделюванні прогонової будови. На основі обраної моделі виконано розрахунок на жорсткість запропонованої залізобетонної плитної прогонової будови.
Keywords: залізобетонна прогонова будова мосту; плитна прогонова будова; монолітне будівництво; конструктивні рішення; скінченно-елементна модель; аналіз НДС