Система дiагностики технiчних рiдин i олив з автоматизованою iдентифiкацiєю кольору - Федченко, Владислав Володимирович; Тернюк, Микола Емануiлович; Наглюк, Михайло Iванович; Наглюк, Iван Сергiйович; Дмитрук, Iван Андрiйович (My University, 2013)
Система діагностики технічних рідин і олив з автоматичною ідентифікацією кольору, що містить послідовно з'єднані блок збору первинної інформації з датчиками контролю діелектричної проникності і датчиками контролю електропровідності, блок перетворення і обробки інформації, що містить з'єднані між собою пристрій перетворення аналогової інформації в цифрову і пристрій обробки інформації з пам'яттю, та блок відображення інформації, а також блок живлення, з'єднаний з блоком перетворення і обробки інформації, яка відрізняється тим, що в неї додатково введений блок автоматичної ідентифікації кольору, що містить фотокамери та з'єднані між собою зовнішній інтерфейс з програматором і блок зовнішньої пам'яті, входи-виходи яких з'єднані з бортовим мікроконтролером, а їх входи та вхід мікроконтролера з'єднані з блоком живлення, при цьому мікроконтролер додатково з'єднаний іншими входами-виходами з пристроєм перетворення аналогової інформації в цифрову і пристроєм обробки інформації з пам'яттю.
Keywords: матерiалознавство