ДОСЛІДЖЕННЯ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ РІЗАЛЬНИХ НОЖІВ ДОРОЖНЬО-БУДІВЕЛЬНИХ МАШИН - Гладкий, І. П.; Тарабанова, В. П.; Лалазарова, Н. О.; Гладкий, И. П.; Тарабанова, В. П.; Лалазарова, Н. А.; Hladkyi, I.; Tarabanova, V.; Lalazarova, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проаналізовано умови роботи різальних елементів дорожньо-будівельних машин. Установлено зв’язок між складом наплавлення та її твердістю і зносостійкістю. Досліджено вплив бору на структуру та властивості наплавлення.
ИССЛЕДОВАНИЕ МАТЕРИАЛОВ ДЛЯ РЕЖУЩИХ НОЖЕЙ ДОРОЖНО-СТРОИТЕЛЬНЫХ МАШИН
INVESTIGATION OF MATERIALS FOR CUTTING BLADES OF DIGGING-TRANSPORT MACHINES
Keywords: твердість; зносостійкість; структура; наплавлення; різальні елементи; бор; твердость; износостойкость; структура; наплавка; режущие элементы; 620.17