Побудова цифрового топографічного плану мосту на км 107+031 автомобільної дороги М-18 для розробки проєкту капітального ремонту - Морозова, Софія Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У результаті виконання кваліфікаційної роботи було проведено огляд сучасних геодезичних приладів, а також сучасних програмних забезпечень, призначених для створення топографічних планів на місцевості. Була розглянута топографо-геодезична забезпеченість району виконання робіт. Також у процесі роботи було складено цифровий топографічний план мосту для капітального ремонту. До кваліфікаційної роботи були надані текстові та графічні додатки.
Keywords: огляд сучасних приладів; характеристика району розташування мосту; проведення геодезичних робіт