Спосiб газотермiчного напилювання покриття на сталевi деталi - Лузан, Сергiй Олексiйович (My University, 2011)
Спосіб газотермічного напилювання покриття на сталеві деталі, що включає попередню механічну обробку поверхні деталей і напилювання порошкового матеріалу з одночасною обробкою шарів, що напилюються, який відрізняється тим, що після механічної обробки поверхні деталі проводять напилення покриття при одночасній вібраційній обробці деталі, причому вібраційну обробку проводять шляхом збудження в ній поздовжніх коливань з звуковою частотою 5-5000 Гц і амплітудою деформації в зоні напилювання (0,6-3,2) х 10-4, які припиняють при закінченні напилювання.
Keywords: машинобудування