Проект СТО з розробкою дільниці з діагностики та ПО СКД легкових автомобілів - Литвин, Віталій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – проект зони діагностики. У дипломному проекті розроблена станція технічного обслуговування з середньою кількістю заїздів на рік 1850 автомобілів і середнім пробігом 12000 км в рік. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховане число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Проведено аналіз методів діагностики систем керування ДВЗ легкових автомобілів та вибрано обладнання для діагностики та обслуговування електронних систем легкових автомобілів.
Keywords: аналіз; система керування; технологічний розрахунок; пост; діагностика; метод; стенд; площа; устаткування