Розробка концепції створення дешевого електрогібридного автомобіля для міських перевезень - Панікарський, О. С.; Вареца, К. В.; Долгов, А. С.; Паникарский, А. С.; Panikarsky, A.; Varetsa, K.; Dolgov, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
В роботі розглянуті економічні аспекти створення дешевого електрогібридного автомобіля в Україні. Приведені розрахунки енерговитрат автомобіля при русі в міському циклі. Запропоновані варіанти бортових електростанцій для електрогібридних авто.
Разработка концепции создания дешевого электрогибридного автомобиля для городских перевозок
The development of the concept for creating cheap electro-hybrid automobiles for city transportation
Keywords: гібридний автомобіль; електродвигун; мініелектростанція; гибридный автомобиль; электродвигатель; миниэлектростанция; hybrid automobile; electroengine; minielectrostation; 629.3-504