Підвищення ефективності функціонування логістичної системи підприємства - Савенкова, Яна Євгенівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проаналізовано теоретичні основи оцінки ефективності функціонування логістичної системи організації; проведено аналіз господарської діяльності , а також ефективності логістичної системи ТОВ «ВІЗІТ-ТРАНС»; виходячи з проведеної оцінки, розроблено рекомендації щодо вдосконалення логістичної системи ТОВ «ВІЗІТ-ТРАНС»; продемонстровано економічний ефект від вироблених рекомендацій. Практична значимість даної роботи виражається в розроблених автором рекомендаціях щодо поліпшення логістичної системи ТОВ «ВІЗІТ-ТРАНС».
Keywords: логістична система; управління; логістика; перевезення; методи оцінки