Портативний тестер амортизаторiв автомобiлiв - Волков, Володимир Петрович; Дитятьєв, Олександр Васильович; Кривошапов, Сергiй Iванович (My University, 2015)
1. Портативний тестер амортизаторів автомобілів, що містить датчик переміщення підресореної частини, пристрій управління, пристрій обробки і індикації, який відрізняється тим, що датчик переміщення підресореної частини виконаний у вигляді датчика кутового переміщення. 2. Портативний тестер за п. 1, який відрізняється тим, що датчик кутового переміщення виконаний у вигляді енкодера, і тестер додатково містить кронштейн з датчиком рівня, причому кронштейн привалковою площиною кріпиться до крила автомобіля, на кронштейні в горизонтальній площині під кутом близько 33° до привалкової площини за корпус закріплений енкодер, а на поворотній осі енкодера через кривошип закріплений схил. 3. Портативний тестер за п. 1, який відрізняється тим, що датчик кутового переміщення виконаний у вигляді двоосьового акселерометра.
Keywords: деталi машин, обробка