Підвищення безпеки руху на автомобільній дорозі державного значення Н-01 Київ – Знам’янка на ділянці км 80+950 – км 90+600 - Романович, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: – аналіз та характеристика району проектування ділянки дороги; – аналіз впливу дорожніх умов на безпеку руху на дорозі; – проектування ремонтних заходів, спрямованих на підвищення безпеки руху; – аналіз показників аварійності та безпеки руху; – аналіз заходів з підвищення безпеки руху; – розробку заходів з організації дорожнього руху; – проектування світлофорного регулювання; – проектування підсилення та поширення конструкції дорожнього одягу; – oцінку впливів на навколишне середовище.
Keywords: автомобільна дорога; безпека руху; заходи з капітального ремонту; дорожній одяг; організація дорожнього руху