Пристрій для автоматизованого завантаження ковша фронтального навантажувача - Гурко, Володимир Олександрович; Гурко, Олександр Геннадійович; Кириченко, Ігор Георгійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Пристрій для автоматизованого завантаження ковша фронтального навантажувача містить блок датчиків тиску у гідравлічній магістралі керування стріли з ковшем, процесорний блок; інтерфейсний блок, до входу якого підключений вихід блока датчиків тиску, а вихід інтерфейсного блока підключений до входу процесорного блока; датчик кута нахилу фронтального навантажувача відносно горизонту, датчик кута нахилу стріли фронтального навантажувача, виходи яких підключені до входу інтерфейсного блока. блок введення та виведення інформації, вихід якого підключений до входу інтерфейсного блока. Додатково містить датчик кута нахилу ковша фронтального навантажувача, що встановлений на ковші фронтального навантажувача, та виконавчий блок, причому вихід датчика кута підключений через інтерфейсний блок до входу процесорного блока, а вихід процесорного блока підключений через інтерфейсний блок до входу виконавчого блока.