Розробка проекту дільниці з ремонту шин і коліс легкових автомобілів у складі міської СТО - Вороной, Владислав Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета проекту – підвищити якість обслуговування та знизити трудомісткість ремонту шин і дисків коліс. В процесі проектування проведено технологічний розрахунок з метою організації шиноремонтної ділянки легкових автомобілів. На ділянці запропоновано сучасне обладнання для обслуговування і ремонту шин та дисків коліс. Впровадження цих приладів значно полегшить умови праці автомеханіка з обслуговування та ремонту шин і коліс легкових автомобілів.
Keywords: виробнича програма; обслуговування; обсяг робіт; діагностіка; шинна ділянка; ремонт; обладнання; диск; колесо; балансування