ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ СТУДЕНТІВ ДО САМОНАВЧАННЯ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВТНЗ - Гіренко, І. В.; Гиренко, И. В.; Girenko, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Проаналізовано шляхи ефективної організації самостійної роботи студентів з вивчення іноземної мови в позааудиторний час. Висвітлено роль самостійної роботи з іноземної мови як засобу засвоєння знань, оволодіння уміннями та навичками.
ФОРМИРОВАНИЕ ГОТОВНОСТИ СТУДЕНТОВ К САМООБУЧЕНИЮ НА ИНОСТРАННОМ ЯЗЫКЕ ВО ВТУЗЕ
FORMATION OF STUDENTS’ READINESS TO FOREIGN LANGUAGE SELFED-UCATION IN TECHNICAL UNIVERSITIES
Keywords: самостійна робота; кредитно-модульна система; пізнавальна діяльність; навички; самостоятельная работа; кредитно-модульная система; познавательная деятельность; навыки; after-class activities; credit and module system; cognitive activity; skills; 378.147