Модернізація бульдозера за допомогою встановлення додаткового обладнання - Шепітько, Олександр Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі запропонована методика розрахунку додаткового лісотехнічного обладнання на базі трактора ТМ-10.11. У розділі охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях надані відомості про організаційні заходи з охорони праці для машиністів.
Keywords: трактор; робоче обладнання; киркувач; розпушувач