Перевірка герметичності камери згорання та інших систем автомобіля за допомогою пневмотестера і генератора диму - Щербина, А. В.; Shcherbina, A. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Розглянуто методи перевірки герметичності різних систем та механізмів автомобіля, що дозволяє швидко і ефективно знаходити и ремонтувати несправності автомобіля.
Проверка герметичности камеры сгорания и других систем автомобиля с помощью пневмотестера и генератора дыма
Checking airtight chamber and other systems of the vehicle using pneumotester and smoke generators
Keywords: герметичність; втрати повітря; тиск; з’єднання; герметичность; потери воздуха; давление; соединение; tightness; the loss of air; pressure; the compound; 629.1.05