Дослідженняі цифрового електропривода засобами програмного пакету MATLAB+SIMULINK - Аксьонов, Олександр Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі було розглянуто основні види електродвигунів та їх технічні параметри, проведено огляд відомих технічних засобів, які користуються енергією електродвигунів. В результаті роботи було проведено аналіз роботи електродвигуна і складено математичну модель. Були розроблені аналогова та цифрова системи автоматичного керування роботою електродвигуна в пакеті Matlab. В результаті синтезу даних систем були отримані результати, які повністю задовольняють заданим показникам якості.
Keywords: електромобіль; електродвигун; автоматизована система керування; передаточна функція; математична модель; аналіз; синтез; диференціальні рівняння