Оцінка та аналіз впливу на довкілля діяльності Шебелинського відділення з переробки газоконденсату та нафти - Процай, Дар'я Валентинівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Методи дослідження – методи статистичної обробки вихідних даних складу викидів забруднюючих речовин в атмосферу. Кваліфікаційна робота містить результати досліджень в галузі використання методів фізико – хімічного контролю для оцінки екологічного стану атмосферного повітря в умовах техногенного навантаження. Виконані дослідження дозволили встановити категорію небезпеки підприємства, оцінити вплив стаціонарних джерел забруднення на стан атмосферного повітря. Запропоновано ефективні технічні заходи щодо запобігання забруднення атмосферного повітря забруднюючими речовинами, що надходять від підприємства щодо зменшення та попередження забруднення атмосферного повітря на ШВПГКН.
Keywords: опн; гфу; забруднюючі речовини; апарат каталітичного очищення газових викидів; швпгкн