Удосконалення процесу прийняття управлінських рішень на підприємстві - Брусков, Руслан Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають наданню якісних послуг. Запропоновано заходи щодо удосконалення процесу прийняття управлінських рішень на підприємстві, а саме: - визначено та проаналізовано механізм прийняття управлінських рішень; - проведений аналіз ефективності роботи менеджерів та апарату управління підприємства; На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо впровадження системи SAP Business One в роботу підприємства ПРАТ «ВЕСКО».
Keywords: управлінські рішення; процес прийняття управлінських рішень; sap business one; апарат управління; ефективність