Технологія ремонту автомобільної дороги Мерефа – Зміїв в Харківській області на ділянці км 0+000 – км 20+300 з влаштуванням асфальтобетонного покриття підвищеної тривалої водостійкості - Бойченко, Андрій Єгорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено аналіз природно-кліматичних умов, експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено, що необхідно використовувати асфальтобетонну суміш приготовлену на основі нафтового дорожнього бітуму, модифікованого адгезійною добавкою Wetfix BE, з метою підвищення його тривалої водостійкості, розроблено технології та організації виконання ремонтних робіт.
Keywords: поверхнево-активні речовини; водостійкість; адгезія; асфальтобетонне покриття; поточний ремонт; капітальний ремонт