Дослідження обставин дорожньо-транспортної пригоди при гальмуванні транспортного засобу з несправною гальмовою системою - Коваленко, Костянтин Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження –Дорожньо транспортна пригода. Мета роботи – Дослідження впливу несправної гальмівної системи на уповільнення автомобіля. В даній роботі проведено дослідження дорожньо транспортних пригод, які виникають при несправній гальмівній системі Перед дослідженням важливим було знайти та проаналізувати статистику дорожньо-транспортних пригод (ДТП) в Україні, що й було зроблено. З статистики були виявлені основні причини ДТП. Досліджено вплив додаткових факторів на уповільнення при гальмуванні транспортного засобу з несправними гальмівними механізмами.
Keywords: дорожньо-транспортна пригода; автомобільна експертиза; несправна гальмівна система