Технологія та організація робіт з ремонту автомобільної дороги Харків – Вовчанськ на ділянці км 50+000 – км 67+000 - Белянський, Владислав Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проведений аналіз технічних характеристик ділянки дороги, експлуатаційного стану дорожнього одягу та інтенсивності руху та обрані ділянки провадження робіт. Приведено розробки за технологією робіт з ямкового ремонту, поточного та капітального ремонтів. Капітальний ремонт з влаштуванням двох шарового асфальтобетонного покриття.
Keywords: автомобільна дорога; транспортно-експлуатаційний стан; міцність; рівність; ремонт; земляне полотно; дорожній одяг; контроль якості; техніка безпеки