Використання сучасних дренажних систем для будівництва аеропортів - Винник, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У проекті виконано аналіз природно-кліматичних умов району, виконання робіт обґрунтування необхідності будівництва. Розглянуті питання технології та організації виконання робіт з будівництва земляного полотна, системи дренажно-водостічної мережі. Виконано розрахунок основних ТЕП проєкту. Описано заходи щодо контролю якості виконання робіт, охорони праці та навколишнього середовища. Представлені кошторисні розрахунки вартості та економічної ефективності запропонованих заходів.
Keywords: земляне полотно; дренажно-водостічна мережа; контроль якості; охорона праці; теп проекту