Дослідження закономірностей часу простою маршрутних транспортних засобів під час посадки та висадки пасажирів - Свічинська, О. В.; Карпенко, В. О.; Svichynska, Olha; Karpenko, Volodymyr (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У статті представлено результати дослідження часу простою маршрутних транспортних засобів на зупинках під час посадки та висадки пасажира. Отримано закономірності розподілу даної величини на реально зібраних даних для автобусів та тролейбусів м. Харків. Перевірено похибку розрахунку пасажиропотоків у випадку врахування часу простою на аналітичній моделі маршрутної мережі.
Studying the regularities in public transport vehicle dwell time required for passenger boarding and deboarding
Keywords: час простою; закономірність; посадка-висадка пасажира; зупиночний пункт; маршрутні транспортні засоби; public transport; route system; dwell time for passenger boarding-deboarding; distribution of the dwell time; passenger flows; 656.027.5; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.252