ПОКРАЩЕННЯ ПРОТИЗНОШУВАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ДИЗЕЛЬНОГО ПАЛИВА ШЛЯХОМ ВВЕДЕННЯ У НЬОГО КОНДИЦІОНЕРА ТЕCHNI-LUBE - Венцель, Є. С.; Дикунова, Л. М.; Шилова, Т. Г.; Голубов, О. С.; Венцель, Е. С.; Голубов, А. С.; Ventsel, Ye.; Dikunova, L.; Shylova, T.; Golubov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Штучне введення кондиціонера Теchni-lube в дизельне паливо сприяє суттєвому покращенню його протизношувальних та антифрикційних властивостей. Це підтверджують результати досліджень, які було проведено за допомогою машин тертя ЧКМ та СМЦ-2; при цьому мінімально необхідним значенням концентрації кондиціонера Теchni-lube в паливі має 0,12 %.
УЛУЧШЕНИЕ ПРОТИВОИЗНОСНЫХ СВОЙСТВ ДИЗЕЛЬНОГО ТОПЛИВА ПУТЕМ ВВЕДЕНИЯ В НЕГО КОНДИЦИОНЕРА ТЕCHNI-LUBE
IMPROVEMENT OF ANTIWEAR PROPERTIES OF DIESEL FUEL BY INJECTING TECHNI-LUBE CONDITIONER
Keywords: дизельне паливо; кондиціонер Теchni-lube; знос; сила тертя; дизельное топливо; кондиционер Теchni-lube; износ; сила трения; diesel fuel; Techni-lube conditioner; wear; friction; 621.863.2