Технологія та організація робіт з ремонту автомобільної дороги Київ – Харків-– Довжанський на ділянці км 473+000 – км 487+000 - Чеботаєв, Олег Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проведена оцінка експлуатаційної якості автомобільної дороги та обрані ділянки проваджен-ня робіт. Приведено розробки за технологією робіт зимовому утримання, ямкового та капітального ремонтів. Представлено вимоги по охороні праці. Приділена увага питанням забезпечення якості робіт і охороні навколишнього середовища.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатація; утримання; ремонт; технологія та організація робіт; контроль якості; охорона праці; охорона навколишнього середовища