Підвищення ефективності функціонування транспортно-експедиційної компанії ТОВ «Транспортна компанія Регіон» - Сало, Анна Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі розглянуто проблемне питання вибору перевізника для здійснення транспортного обслуговування замовників транспортних послуг ТОВ «Транспортна компанія Регіон». Для дослідження ефективності використання того чи іншого перевізника використано метод експертних оцінок. В дипломній роботі обґрунтовано доцільність придбання автопоїзда вантажністю 20 т, про що свідчать результати розрахунків показників ефективності інвестиційного проєкту.
Keywords: експертна оцінка; ефективність; перевізник; транспортна послуга; транспортно-експедиційне обслуговування