Підвищення якості діагностування гідроприводів мобільних машин - Пімонов, І. Г.; Рукавишников, Ю. В.; Pimonov, I.; Rukavishnikov, Yu.; Пимонов, И. Г.; Рукавишников, Ю. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Проведено дослідження різних систем діагностичних параметрів статапараметричного методу діагностування. Встановлено основні властивості цих систем за різних визначальних діагностичних параметрів і здіснено порівняльний аналіз цих властивостей. Використання результатів дослідження дозволяє забезпечити високу якість діагностування в гідроприводах мобільних машин..
Improving the quality of diagnostics of construction machines hydraulic drives
Повышение качества диагностирования гидроприводов cтроительных машин
Keywords: будівельна машина; гідропривід; діагностика; якість діагностики; властивості систем діагностичних параметрів; construction machine; hydraulic drive; diagnostics; quality of diagnostics; properties of systems of diagnostic parameters; строительная машина; гидропривод; диагностика; области применения; качество диагностики; свойства систем диагностических параметров; 621.22; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.88.2.128