Архітектура додатку для пошуку місць для паркування у місті - Лантрат, О. В.; Сахно, Є. В.; Шапошнікова, О. П.; Lantrat, O.; Sakhno, Ye.; Shaposhnikova, E.; Лантрат, О. В.; Сахно, Е. В.; Шапошникова, Е. П. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Метою роботи є розроблення архітектури додатку, який можна використовуватися як WEB- або мобільний додаток залежно від потреб користувача для пошуку та користування вільним паркувальним місцем. Для досягнення мети, дослідивши результати аналізу наявних архітектур, було обґрунтовано вибір мікросервісної архітектури та розроблено модель архітектурного вирішення цього питання. Розроблена система підтримки зовнішніх конфігурацій, налаштовано систему пошуку та взаємодії сервісів, систему ко-нтейнеризації та швидкого розгортання додатків.
Architecture of the application for searching parking in the city
Архитектура приложения для поиска парковки в городе
Keywords: архітектура; мікросервіс; патерн; фреймворк; контейнеризація; розгортання; architecture; microservice; pattern; framework; containerization; deployment; 004.422; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.89.0.7