Радіоекологія. Біологічна дія радіації : навчальний посібник - Хоботова, Е. Б. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Наведено теоретичний матеріал, приклади розвʼязання типових практичних задач, завдання для самоконтролю і тестові завдання різного рівня складності для підготовки студентів з дисципліни «Радіоекологія та основи екологічної токсикології» за розділами. Призначено для бакалаврів, які навчаються за освітньою програмою «Екологія та охорона навколишнього середовища».
Keywords: радіоекологія; екологічна токсикологія; 504:551.521 (072)