Cloud сomputing автомобільного трансферу та утримання доріг - Алексієв, О. П.; Алексієв, В. О.; Неронов, С. М.; Хабаров, В. О.; Алексеев, О. П.; Алексеев, В. О.; Неронов, С. М.; Хабаров, В. О.; Aleksiyev, O.; Aleksiyev, V.; Neronov, S.; Khabarov, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Розглядається проведення фундаментальних та прикладних досліджень у галузі синергетики, телематики та мехатроніки автомобільних комп’ютерних систем. Оцінено створення програмно-апаратного забезпечення віртуального управління, його інтелектуалізація. Застосовано віртуальне управління транспортного або дорожнього підприємства. Наукова та практична основа – своєрідна віртуальна логістика автотранспортної системи з транспортним порталом ХНАДУ http://ikt.khadi.kharkov.ua.
Cloud computing автомобильного трансфера и содержания дорог
Cloud computing of automobile transfer and road maintenance
Keywords: Cloud Сomputing; хмарна інфраструктура; комп’ютерні науки; автомобільний трансфер; утримання доріг; Cloud Сomputing; облачная инфраструктура; компьютерные науки; автомобильный трансфер; содержание дорог; cloud computing; cloud infrastructure; computer science; car transfer; road maintenance; 681.518.54; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.24