Двосекцiйний гальмiвний кран - Туренко, Анатолiй Миколайович; Клименко, Валерiй Iванович; Богомолов, Вiктор Олександрович; Косий, Роман Анатолійович (My University, 2002)
Двосекційний гальмівний кран, який містить двоплечий важіль, з розташованими на ньому двома секціями, кожна з яких виконана у вигляді слідкуючого поршня, механічно зв'язаного з клапаном, який відрізняється тим, що клапан виконаний повністю розвантаженим, а його пружина має зусилля попереднього стиску, при якому вона самостійно забезпечує герметичність клапана, і розташованого під нею пакета регулювальних шайб.
Keywords: автомобiлi, гальмiвнi системи